Beoordelingen van 7ummus Rotterdam

Recente recensies van 7ummus Rotterdam

5 sterren na 59 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, goed verpakt en enthousiaste bediening.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Koop deze hummus wekelijks zodat ik nooit meer die uit de supermarkt hoef want die is echt minder lekkr dus ben hier heel erg blij mee ook lekker om gewoon met lepel te eten en geen gekke conserveermiddelen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heer eten afgehaald, het was echt genieten. Sam is ook echt een hartelijk chef.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowls! Met hummus en broodjes erbij was het een heerlijke maaltijd, wij gaan zeker terugkomen :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De hummus is fantastisch

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We had some mezzes and some bowls and both were amazing. We wanted to try the bowls and just couldn’t stop eating because they were so tasty. Loved it and loved the hummus ❤️❤️❤️

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker Sam en mama! Thanks!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wooooowowowow deze hummus! Nooit meer supermarkt voor mij 🤩

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker hoor Sam!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

EIndelijk échte hummus

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeeeeeel lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaken. Prijs kwaliteit is goed. Het eten is met veel liefde bereid en dat proef je.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. De humus was super.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste hummus ooit!!!!!!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat de hummus en de verschillende mezzes heerlijk zijn wisten we al en vandaag 2 verschillende bowls geprobeerd: ook bijzonder lekker! Een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Hummus. We hebben genoten. Even op vakantie in corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Echt comfort food met zoveel zorg bereid. Heel smaakvol.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal geweldig

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten en hele lieve mensen. Ik verlang nu al naar de volgende bestelling. Aanrader!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wow! Als je hier nog niet eerder besteld hebt, doe het nu! Ik heb nog lang niet alles van het menu geprobeerd, maar alles wat ik wel heb geproefd is fan-tas-tisch. Grote porties, heerlijke smaken en zijdezachte hummus. Ik wil een hummus abonnement!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de baba ganoush is echt verrukkelijk!!! De hummus ook super lekker. Kan niet wachten om de andere gerechten te proberen. Tot snel!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De dolma is niiiiiiet normaal lekker😍

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat heerlijk! Authentiek doch origineel,vers en bovenal heerlijk! Heerlijke traditionele gerechten met duidelijk een eigen twist vanuit de kok. En wat een kwaliteit. Erg genoten en zijn super blij dat deze plek hier is. We komen zeker weer terug

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke service, eerlijke prijzen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Supervers. Wat fijn om dit heerlijke eten nu eindelijk gewoon hier te kunnen krijgen. Je merkt en proeft dat het eten met liefde wordt bereid. Ik kom er speciaal voor naar Rotterdam rijden. Wat een feestje.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaken van de gerechten zijn echt overheerlijk. Wij blijven zeker klant.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

overheerlijk (ook al is het pas voor vanavond bij oude en nieuw, ik kon niet wachten om al voor te proeven :-))

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heeeeerlijk! Hoop dat jullie snel falafel toevoegen! :)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van mooie mensen!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijke echte hummus en het flatbread was ook heel lekker

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fresh and super tasty dishes (don't miss the Aubergine bowl!), and a truly friendly smile when picking up the order. Absolutely recommendable!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor Rotterdam Noord. Mooie gerechten en heerlijk van smaak. We komen zeker weer terug. Ook het extraatje is gewaardeerd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en lieve mensen!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Lekker gekruid, vers en heel prettig verpakt. Nice picknick. Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aubergine bowl is echt hemels. Super snel bezorgd door de makers zelf. Aanrader

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel blij 7ummus ontdekt te hebben, de gerechten zijn heerlijk en de medewerkers heel vriendelijk. Ze verkopen echte hummus zoals het hoort en de mama manoush is ook geweldig, maar eigenlijk is alles wat ze maken heerlijk (flatbreads ook een aanrader). Ik heb nu 3 keer besteld bij 7ummus en blijf het zeker doen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De auberginebowl en de hummus zijn echt heerlijk en de mensen superlief en hartelijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede service en oprecht de lekkerste 7ummus!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne toevoeging aan het eetaanbod in Rotterdam Noord. Het was heerlijk, we hebben ervan genoten. Komen zeker terug!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mega lekker, vers en smaakvol

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben er rijkelijk van gesmuld. Was heerlijk, we komen snel weer langs.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

❤️❤️❤️

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmm, erg lekker

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gesmuld van al het lekkers wat ze bij 7ummus maken!! En wat een aardige mensen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst hier super lekkere hummus gescoord! Ik kende deze lieve mensen niet maar ik vond het hartverwarmend om te zien hoe het enthousiasme eraf straalde. De mama Ganoush is zeker onze favoriet! Deze wil je gewoon leeg lepelen als yoghurt haha. Ook de flatbread was een toppertje. Kortom; wij gaan vaker.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en ook nog gezond. Bedankt en ga zo door!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

NIET NORMAAL LEKKER!! Super rijke smaken, grote porties. Heel vers en echt home made maar iets wat ik nooit zelf zou kunnen maken. Absolute aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Via social media ontdekt, de Hummus besteld ok te proberen want zag goede reviews en is een aanrader! Heel erg lekker en Sam is super vriendelijk, kom zeker snel terug!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Het eten was boven verwachting goed, wij hebben ontzettend genoten! Dank! Wij komen zeker terug (:

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo heerlijk heb ik in lange tijd niet gegeten. Echt een aanrader!!